• Inici
  • Qui som
  • Responsabilitat Social

Responsabilitat Social

Treballant junts per un mon més net.

Bugaderia Industrial Barcelona

 

La nostra responsabilitat i compromís amb les persones i l’entorn ens permet avançar cap a un creixement sostenible. A més de complir amb la normativa establerta, busquem contribuir amb les nostres pràctiques i serveis a la millora de la qualitat de vida dels nostres treballadors, així com en la conservació del medi ambient.

 

Conscients que una organització empresarial genera sempre externalitats, potenciem l’impacte positiu al nostre voltant buscant, contínuament, un equilibri social, econòmic i ambiental. És per això que portem uns anys treballant amb algunes ONG's que ofereixen serveis socials a la zona.

Busquem un creixement equilibrat i sostenible, éssent ètics i transparents tant amb els clients i proveïdors com amb els treballadors; ens marquem objectius empresarials compatibles amb el respecte a la diversitat, a les persones y a la reducció de les desigualtats socials.

A les nostres instal·lacions disposem de maquinària respectuosa amb l’entorn i sotmesa a controls diaris de manteniment i conservació, així com de millora dels procediments; utilitzant sempre sabons biodegradables i sense lleixius. Comptem amb sistemes informatitzats de dosificació de productes, amb la qual cosa, el residu és mínim. L’aigua generada se sotmet a un seguiment i control diaris, a més de ser tractada previ a la depuració municipal.

 

logo-triton

Qui som

Compromís

info@tritongrupo.com

Telef.: 949 387 042

Tritón Bugaderies

C/ Juan Bravo, 3 28006 Madrid

Últimes notícies

Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

Des del passat mes de març, Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

 

Continue Reading...
La importància d'un bon servei en les reserves d'última hora

Segons l’agència de viatges online Rumbo, un 85% dels espanyols fa servir el seu telèfon mòbil mentre viatja.

Continue Reading...