Compromís

Missió

Brindar a tots els nostres clients d’un servei de qualitat i una ràpida resposta, anticipant-nos a les seves necessitats i oferint-los un servei personalitzat les 24h del dia els 365 dies a l’any

Visió

Volem ser el referent nacional a nivell de qualitat i servei prestat als nostres clients, mantenint un creixement equilibrat i sostenible sent, en tot moment, respectuosos amb l’entorn i la societat.

Valors

    • Factor humà: A Tritón creiem en el factor humà com un dels pilars bàsics per a oferir el millor servei, per això realitzem inversions periòdiques en formació i desenvolupament per als nostres treballadors. Entenem la importància de que aquests se sentin a gust i satisfets amb la seva feina, per això estem sempre oberts a noves propostes i comentaris. Sabem que junts podem aconseguir un millor desenvolupament.
Bugaderia Industrial Barcelona
    • Medi ambient: La nostra maquinària d’última generació i tecnologia punta, a més de proporcionar un acabat perfecte per al client, és respectuosa amb el medi ambient i compleix amb tota la normativa establerta. Aprofita al màxim els recursos i la energia utilitzada minimitzant, així, el sobre-consum d’aigua i l’impacte sobre l’entorn.
    • Compromís amb el client: A Tritón sabem que el client és el pilar bàsic del nostre treball, per això tenim un ampli compromís i transparència amb ell. Aquest compromís es basa en proporcionar un servei 24h tots els dies de l’any, una ràpida resposta i la màxima qualitat en tot moment.
logo-triton

Qui som

Compromís

info@tritongrupo.com

Telef.: 949 387 042

Tritón Bugaderies

C/ Juan Bravo, 3 28006 Madrid

Últimes notícies

Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

Des del passat mes de març, Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

 

Continue Reading...
La importància d'un bon servei en les reserves d'última hora

Segons l’agència de viatges online Rumbo, un 85% dels espanyols fa servir el seu telèfon mòbil mentre viatja.

Continue Reading...