• Inici
  • política de privacitat

Política de Privacitat

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que ens subministri a través del portal www.lavanderiastriton.es, via telefònica, o per correu electrònic seran tractats de forma confidencial i passaran a formar part d’un fitxer titularitat de LAVANDERIAS TRITON, S.L. que ha estat degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.agpd.es) . les seves dades personals seran utilitzades per a atendre la seva petició d’informació, la gestió y la prestació dels serveis oferts per LAVANDERIAS TRITON, S.L., i per a l’enviament de futures comunicacions comercials que poguessin ser del seu interès.

D’aquesta forma, l’informem que pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició amb d’acord al previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, enviant una carta juntament amb la fotocòpia del seu DNI, a la següent adreça: LAVANDERIAS TRITON, S.L., REF: PROTECCION DE DATOS, C/ Juan Bravo, 3 A. 28006 MADRID.

Les dades sol·licitades a l’Usuari mitjançant formularis indicats amb un asterisc (*) seran els estrictament necessaris per a poder proporcionar-li el servei o per a poder posar-se en contacte amb l’Usuari. En qualsevol cas, el fet de no proporcionar més dades de les estrictament necessàries suposarà una merma en la qualitat del servei.

L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació en aquestes. L’Usuari serà l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a LAVANDERIAS TRITON, S.L. o a qualsevol tercer, a causa de la complimentació dels formularis amb dades falses, inexactes, incomplertes o no actualitzades. En el cas que l’Usuari inclogui dades de caràcter personal de tercers haurà, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar-los de l’establert en la present política de privacitat, sent l’únic responsable de la seva inclusió.

 

 

logo-triton

Qui som

Compromís

info@tritongrupo.com

Telef.: 949 387 042

Tritón Bugaderies

C/ Juan Bravo, 3 28006 Madrid

Últimes notícies

Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

Des del passat mes de març, Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

 

Continue Reading...
La importància d'un bon servei en les reserves d'última hora

Segons l’agència de viatges online Rumbo, un 85% dels espanyols fa servir el seu telèfon mòbil mentre viatja.

Continue Reading...