• Inici
  • Serveis
  • Bugaderia Industrial
  • Rentat Industrial

Rentat Industrial

Amb un coneixement basat en més de 20 anys d’experiència tractant diferents tipus de teixits i especialitzats exclusivament en hotels, tractem totes i cadascuna de les peces amb un programa i procés determinats. Disposem d’un escàner capaç de detectar la més mínima imperfecció que pugui existir en la seva roba, ja sigui taca, planxat o trencat.

Les sostingudes inversions en I+D+I i la millora continua de la nostra maquinària, així com el treball realitzat pel nostre personal especialitzat i altament qualificat, ens permeten entregar-li la llenceria sempre en perfecte estat.

El rentat industrial es realitza en moderns túnels d’alta tecnologia amb precisos sistemes informatitzats de dosificació de productes que garantitzen l’optimització en l’ús dels detergents. Al finalitzar el procés, s’evita el centrifugat i, d’aquesta manera, també la degradació prematura de la roba, que s’introdueix de forma automatitzada en les assecadores que controlen el seu estat digitalment, descarregant-la quan es troba en el seu punt òptim per al planxat.

La mínima manipulació de la roba i la barrera sanitària de que disposen les nostres instal.lacions ens permet la higienització perfecta que necessiten els nostres clients aconseguint teixits hipoalergènics gràcies a la neutralització a la que se sotmet tota la roba al final del procés.

logo-triton

Qui som

Compromís

info@tritongrupo.com

Telef.: 949 387 042

Tritón Bugaderies

C/ Juan Bravo, 3 28006 Madrid

Últimes notícies

Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

Des del passat mes de març, Bugaderia Tritón ja disposa del seu nou magatzem a la planta de Madrid

 

Continue Reading...
La importància d'un bon servei en les reserves d'última hora

Segons l’agència de viatges online Rumbo, un 85% dels espanyols fa servir el seu telèfon mòbil mentre viatja.

Continue Reading...